MÅL

Davines' mål er ikke, at være de største, men det smukkeste og mest etiske hårplejebrand i verden.

De inspirerer og forbedrer arbejdslivet i skønhedsbranchen gennem koncepter, produkter og services, der tilbyder kunden unikke oplevelser.

OM DAVINES

Davines er et italiensk skønhedsfirma, som blev grundlagt i 1983 af familien Bolatti.

De producerer luksus hårplejeprodukter til professionelle frisørsaloner samt hudplejeprodukter til high-end spa og beauty saloner ud fra et princip om bæredygtig skønhed.

Davines er certificeret B Corp og forhandles i mere end 90 lande.

Udover hovedkontoret - Davines Village - i Parma, har de kontorer i New York, London, Paris, Mexico City, Holland og Hong Kong.

DAVINES VILLAGE

Davines' virksomhed er som et hjem - de kalder det Davines Village. Davines Village ligger i Parma i Italien og danner rammen om Davines' vision - bæredygtig skønhed.

77.000m2 funktionel village med fokus på bæredygtighed, indeholdende et fantastisk drivhus, akademi, forsknings- og udviklingslaboratorium, produktionsanlæg, lager, restaurant og kontorfælleskab samt grønne omgivelser, hvor de mange plantearter, fra deres botaniske haver, bliver anvendt i deres formler.

BÆREDYGTIG SKØNHED 

Davines handler ud fra et princip om bæredygtig skønhed. De tror på, at vores liv og den verden vi lever i, forbedres ved at respektere miljøet og leve et liv i balance med skønhed og bæredygtighed.

Ved at skabe “skønhed” vil de opfordre mennesker til at tage vare på dem selv, på miljøet de lever og arbejder i samt på de ting, som de elsker.

Davines værdsætter de naturlige ressourcer og forsøger at minimere deres påvirkning af miljøet. Derfor bruger de naturlige ingredienser i deres produkter og udvikler dem med den sidste nye teknologi for at sikre effektivitet og kundetilfredshed.

BÆREDYGTIGE INDSATSER

Davines respekterer naturen og er målrettede mod at sikre maksimal bæredygtighed samt performance og samtidig være innovative.

Herunder kan du læse lidt mere om Davines' bæredygtige indsatser.

For mere information, besøg: www.sustaining-beauty.com

100% CO2 NEUTRAL PRODUKTION

Davines bruger 100% ren energi (sol, vand, vind, jord) i deres produktion.

91,9% GENBRUG ELLER GENANVENDELSE

91,9% af Davines' affald genbruges eller genanvendes.

98% ORGANISK

Davines anvender op til 98% organisk certificeret eller naturlige ingredienser i deres produkter.

100% CO2 NEUTRAL EMBALLAGE

Davines bruger materialer, der er genbrugt og genanvendt. Emballagen indeholder en minimal mængde af plastik og kan genbruges. 100% af CO2 udledningen kompenseres ved træplantning.

68,4% LET BIONEDBRYDELIG

68,4% af Davines' ingredienser er let bionedbrydelige. De er respektfulde overfor biodiversitet og beskyttelse af naturen.

B CORP

Davines er B Corp certificeret. B Corp handler ikke om at være den bedste “i” verden, men den bedste “for” verden miljømæssigt og socialt.

 PROFESSIONELLE PRODUKTER

Davines har et bredt sortiment fra farver til hårpleje- og stylingprodukter.
De er fremstillet til frisøren og det daglige arbejde i salonen, og tilfredsstiller kundernes ønsker.

Hver linje har sin egen historie, som du kan læse lidt mere om herunder.

ESSENTIAL HAIRCARE

Daglig velvære. Hårplejeprodukter til daglig brug, der er velegnet til alle hårtyper og som støtter biodiversitet. Hver enkel Essential Haircare familie opfylder en specifik funktion: pleje, fugt, volumen, glans, beskyttelse, elasticitet, blødhed og daglig pleje. Essential Haircare illustrerer perfekt Davines' stærke tro på bæredygtig skønhed. Hver familie er beriget med en aktiv ingrediens, som er dyrket lokalt i Italien på en Slow Food Presidia gård, som bidrager til klodens biodiversitet. Læs mere om Davines' beskyttelse af biologisk mangfoldighed her.

- SE PRODUKTER -

OI

Absolute Beauty. Davines' bedst sælgende og prisvindende OI familie er en lille eksotisk linje af plejeprodukter, der kan anvendes til alle hår og hudtyper. Alle produkterne indeholder Roucou olie, som har en anti-aging effekt og tilfører ekstraordinær glans samt blødhed til alle hårtyper. Komplimentér hårplejerutinen og prøv OI's anti-aging hand cream samt den fugtgivende body wash for en blød og glat hud.

- SE PRODUKTER -

HEART OF GLASS

Multifunktionel hårplejeserie til naturligt eller kemisk behandlet lyst hår. Serien plejer, beskytter og genopbygger håret samt eliminerer uønskede toner og genopfrisker den lyse tone i håret.

- SE PRODUKTER -

NATURALTECH

Natur møder teknologi. Naturaltech er et komplet program af problemløsere til alle hår- og hovedbundsproblemer, der samtidig bygger bro mellem bæredygtig skønhed og banebrydende teknologi, ved nøje at udvælge de allerbedste råmaterialer og kombinerer dem med den mest avancerede videnskab og forskning. Uanset om problemet er en fedtet hovedbund eller hormonelt hårtab, er familierne udviklet til at løse og forebygge de mest almindelige hår- og hovedbundsproblemer.

- SE PRODUKTER -

SU

Solbeskyttelse. En lille solfamilie, som plejer og beskytter hår og hud imod solens stråler. Indeholder citrus myrtifolia ekstrakt, som har en beskyttende effekt på huden og hårets celler, der har været udsat for solens skadelige påvirkning. Serien er en del af Essential Haircare og udbydes én gang årligt inden sommersæsonen.

PASTA & LOVE

Tre essentielle barberprodukter for et flot og velplejet skæg: pre-shave oil, shaving gel og after-shave.
Pasta & Love er til den kvalitetsbevidste mand, der elsker livet og at gøre noget ud af sig selv. Serien hylder livet, maden og kærligheden, der karakteriserer den italienske ånd. Alle produkterne indeholder certificeret økologisk alkekengi ekstrakt, som har beroligende og blødgørende egenskaber.

- SE PRODUKTER -

ALCHEMIC

Et system af shampooer, conditioners og creative conditioners med rene farvepigmenter, som kan intensivere og genoplive både naturligt eller farvet hår. Det er en midlertidig farve, som vaskes gradvist ud og giver derfor frihed til at være kreativ uden at være bekymret for langtidseffekten. Nuancerne kan mixes sammen eller anvendes separat for at bevare og genopfriske hårfarven i naturligt og farvet hår. Samtidig tilfører de fugt og glans til håret og har en plejende effekt.

- SE PRODUKTER -

CIRCLE CHRONICLES

En hårkur til enhver lejlighed. The Circle Chronicles giver en hårkursoplevelse, der er skabt til den moderne livsstil. Alle hårkurerne giver hurtige og målrettede resultater – og dækker alle behov fra intens pleje til detox. Kurerne kan anvendes individuelt eller kombineres med hinanden på forskellige områder i håret, hvis der ønskes at dække flere behov på samme tid.

- SE PRODUKTER -

MORE INSIDE

Alt til hårstyling. More Inside består af en række alsidige og essentielle stylingprodukter til ethvert look. De kan enten anvendes alene eller sammen og er udviklet for at forbedre styling og finish. Produkterne giver en helt særlig oplevelse, da de alle (på nær arosolprodukterne) er pakket ind i det smukkeste papir - der naturligvis er FSC certificeret.

- SE PRODUKTER -

LIQUID SPELL

En let skum, der tilfører styrke og fylde samt øjeblikkelig blødhed og vitalitet til håret. Særligt velegnet til fint og sensitivt hår. Liquid Spell forstærker hårfibrene for et velplejet og naturligt glansfuldt look.

- SE PRODUKT -

HAIR REFRESHER

Friskt hår, uden brug af vand. Hair Refresher er en tørshampoo til alle hårtyper. Det er en spray med en let pudder formel, der dufter friskt og absorberer fedt samt tilfører volumen til håret. Produktet kan anvendes, hvis en hårvask springes over eller håret blot skal opfriskes.

- SE PRODUKT -

MASK WITH VIBRACHROM

Et innovativt, cremebaseret permanent farvesystem, der introducerer en helt ny teknologi inden for hårfarve. En teknologi, der gør, at farven på overlegen vis trænger ind i hårets struktur, og tilfører håret en ensartet farve samt ekstra glans. Farven har en enestående holdbarhed og en ekstraordinær blødgørende effekt. Det er en meget skånsom farve med lavt ammoniakindhold.

- SE PRODUKTER -

A NEW COLOUR

Et permanent farvesystem uden ammoniak, der giver fuld dækning med lang holdbarhed og en smuk glans.
Inspirationen til A New Color kommer fra naturens mangfoldighed af lys, former og farver fra insekter. Det er en alsidig serie med uendelige kreative farvemuligheder.

- SE PRODUKTER -

VIEW

Demi-permanent farvesystem, som tilfører tone i naturhår, bleget eller lysnet hår. Formlen indeholder ingredienser, som er 88% til 93% naturligt udvundet og 95% til 99% bionedbrydelige. View er yderst skånsom og har en styrkende effekt på hårstrukturen, samt tilfører håret ekstraordinær flot glans.

- SE PRODUKTER - 

THE CENTURY OF LIGHT

Alsidige lysnings- og afblegningsprodukter, som kan anvendes til alle former for teknikker, lige fra en traditionel lysning til flamboyage, “sunkissed” og frihåndsteknikker. The Century of Light har en skånsom effekt på hår og hovedbund og indeholder en unik Hair Protective Booster, der sikrer et flot og velplejet hår.

- SE PRODUKTER -

BOUCLE

Et system af permanenter. Systemet består af tre undersystemer:
BOUCLE BIOWAVING SYSTEM, der er et skånsomt permanent system, som giver naturligt bløde krøller.
BALANCE CURLING SYSTEM, som er et beskyttende permanent system med en meget plejende effekt og giver et ensartet spænd fra bund til spids.
BALANCE RELAXING SYSTEM, der er et krøl-udtrækningssystem, der kan omforme et naturligt krøllet hår til naturligt glat hår. Udtrækningseffekten har en holdbarhed tilsvarende, hvad en almindelig permanent har på glat hår.

- SE PRODUKTER -

FINEST PIGMENTS

Professionelle skyllefarver. Op til 98% naturligt udvundne ingredienser. Emballagen er lavet i PET materiale, som er nemt nedbrydeligt i naturen. Finest Pigments er en linje af professionelle skyllefarver til brug i salonen. Farverne er nemme at anvende og giver en smuk glans. Alle farver kan mixes, så de passer til den enkelte kunde. Finest Pigments er uden ammoniak og skal ikke blandes med activator.

- SE PRODUKTER -

L'ART DECOLOR

 Et kreativt afblegningssystem. L’art Decolor kan lysne og tone håret på samme tid ved at blande en toner i.

Linjen består af en bleaching powder og en bleaching paste samt 4 tonere.

- SE PRODUKTER -