"The goal of life is to make your heartbeat match the beat of the universe to match your nature with nature."

In honour of J. Campbell

DAVINES' HISTORIE

Davines blev grundlagt i Parma, Italien, i 1983 af Bollati familien. Målet var at produceret high-end hårprodukter i laboratoriet, der ville blive solgt rundt om i verden. Efter et årti med at specialisere sig inden for hårpleje, så de første hårprodukterne fra Davines dagens lys. Comfort Zone kom til i 1996 til salg i saloner.

Siden begyndelsen har Davines fokuseret på at producere produkter i høj kvalitet, der er udviklet i den ånd, Davines fra begyndelsen har fokuseret deres virksomhed omkring: at tage vare på jorden og at producere bæredygtige kvalitets-hårprodukter.

DAVINES' MÅL

Davines’ mål er ikke at blive den største leverandør, men derimod det smukkeste og mest etiske hårplejebrand i verden. De stræber mod at inspirere og forbedre arbejdslivet i skønhedsbranchen gennem koncepter, produkter og services, der vil give mulighed for at tilbyde kunderne unikke oplevelser.

Miljøvenlig emballage er en af Davines' tiltag for at tage vare på miljøet. På produktionsfaciliteterne i Parma benyttes 100% ren energi, der kommer fra solen, vinden, vandet og jorden. Uudtømmelige energikilder, som ikke udleder CO2 og forurener.

MASK WITH VIBRACHROM

Et innovativt farvesystem. Farvesystemet introducerer en helt ny teknologi inden for hårfarve. En teknologi, der gør, at farven på overlegen vis trænger ind i hårets struktur og tilfører håret en ensartet farve samt ekstra glans. Farven har enestående holdbarhed og en ekstraordinær blødgørende effekt.

Mask with Vibrachrom™ er en alsidig permanent hårfarve med lavt ammoniakindhold til professionelle frisører.
Mask with Vibrachrom™ har en række tilhørende activators (5, 10, 20, 30 og 40 volume).

- SE PRODUKTER -

ALCHEMIC SYSTEM

Alchemic er en linje af videresalgsprodukter, der fremhæver hårets naturlige farve og skaber et smukt farvespil samtidig med at de styrker, beskytter og giver håret glans. Ved at isolere de rene farvepigmenter og tilsætte dem i en cremet formel har Davines’ forskere skabt en række shampooer og conditioners, der på en naturlig måde styrker hårets farve – både naturligt og farvet hår.

- SE PRODUKTER -

A NEW COLOUR

Et intelligent og kreativt farvesystem
Dette farvesystem til professionelle frisører er et 3 komponent system uden ammoniak med lang holdbarhed og en smuk glans.
De ammoniak- og duftfrie farver fra A New Colour er nemme at påføre og giver maksimal komfort for dine kunder i salonen.
A new Colour har en række tilhørende activators (5, 10, 20, 30 og 40 volume).

- SE PRODUKTER -

FINEST PIGMENTS

Professionelle skyllefarver. Op til 98% naturligt udvundne ingredienser. Emballagen er lavet i PET materiale, som er nemt nedbrydeligt i naturen. Finest Pigments er en linje af professionelle skyllefarver til brug i salonen. Farverne er nemme at anvende og giver en smuk glans. Alle farver kan mixes, så de passer til den enkelte kunde. Finest Pigments er uden ammoniak og skal ikke blandes med activator.

- SE PRODUKTER -

L'ART DECOLOR

 Et kreativt afblegningssystem. L’art Decolor kan lysne og tone håret på samme tid ved at blande en toner i.

Linjen består af en bleaching powder og en bleaching paste samt 4 tonere.

- SE PRODUKTER -

ESSENTIAL HAIRCARE

Linjens produkter indeholder en høj procentdel af let nedbrydelige naturligt udvundne ingredienser, som alle er dyrket lokalt i Italien. Alle produkter er sulfat- og parabenefri, og emballagen er produceret med en minimal mængde af plastik, lige nok til at beskytte produkts indhold. 
Hver enkel Essential Haircare familie har et særligt kendetegn og funktion: pleje, fugt, volumen, glans, beskyttelse, elasticitet, blødhed og daglig pleje. Produkterne har det fælles mål at beskytte håret mod udefrakommende faktorer samtidig med, at de giver et synligt resultat med det samme.

- SE PRODUKTER -

OI

Lille eksotisk produktlinje af plejeprodukter, der kan anvendes til alle hår- og hudtyper.
Produkterne har en fyldig tekstur og en sofistikeret luksuriøs duft. Alle produkterne i linjen indeholder Roucou olie, som har en anti-aging effekt samt bekæmper frie radikaler. Linjen er sulfat- og parabenefri.

- SE PRODUKTER -

NATURALTECH

En produktlinje af problemløsere til hår- og hovedbundspreblemer.
Videnskabelig innovation forstærker naturens egenskaber. På Davines’ laboratorier har de skabt den perfekte synergi mellem natur og teknologi, ved nøje at udvælge de allerbedste råmaterialer og kombinerer dem med den mest avancerede videnskab og forskning: Resultatet er NaturalTech.
Alle produkter i linjen er fri for parabener og sulfater (SLES og SLS).

- SE PRODUKTER -

MORE INSIDE

En alsidig stylinglinje med alt du behøver.
More Inside er resultatet af Davines laboratoriets videnskabelig know-how og er inspireret af Artistic Director Angelo Seminara, som har været med på rejsen lige fra idéen blev født.
Produkterne giver forbrugeren en helt særlig oplevelse, da de alle (på nær arosol produkter) er pakket ind i det smukkeste papir. Alle produkterne er i miljøvenlig emballage (CO2 neutralt), og papiret som bruges til emballagen, er FSC certificeret.

- SE PRODUKTER -

BOUCLE

Et system af permanenter. Systemet består af tre undersystemer:
BOUCLE BIOWAVING SYSTEM, der er et skånsomt permanent system, som giver naturligt bløde krøller.
BALANCE CURLING SYSTEM, som er et beskyttende permanent system med en meget plejende effekt og giver et ensartet spænd fra bund til spids.
BALANCE RELAXING SYSTEM, der er et krøl-udtrækningssystem, der kan omforme et naturligt krøllet hår til naturligt glat hår. Udtrækningseffekten har en holdbarhed tilsvarende, hvad en almindelig permanent har på glat hår.

- SE PRODUKTER -