Salonsupport.dk er en af Danmarks største leverandører til professionelle frisørsaloner. Vi hjælper med alt fra hårplejeprodukter og kurser til tilbehør. 

Hos os kan du derfor samle dit indkøb ét sted og dermed opnå større besparelser. Du kan nøjes med at afsætte tid til én salgskonsulent og forenkle dit indkøb, din administration og ikke mindst din hverdag.

...

VORES PRODUKTER

Hele vores produktsortiment er bygget op efter devisen "kvalitet frem for alt". De leverandører vi har valgt at samarbejde med er nøje udvalgt ud fra om de er i stand til at levere høj kvalitet samt om de er i stand til at udvikle nye produkter/teknologier.

HÅRPLEJESERIER

Vi er sikre på, at vi har en hårplejeserie, der kan opfylde netop dine behov. Vi forhandler bl.a. den eksklusive serie Moroccanoil samt den miljøvenlige serie Davines.

FARVER

Vi har Danmarks mest avancerede og komplette farvesystem. A.S.P. INFINITI er baseret på den unikke GPS-TECnology™. Det giver dig bl.a. ekstra glansfulde og naturlige farver, længere holdbarhed - og sandsynligvis en betydelig økonomisk besparelsen i tillæg. A.S.P. er ikke kun hårfarver - det er et komplet farvesystem bestående af en række produkter relateret til hårfarvning.

Når du anvender A.S.P. farvesystemet, får du ikke kun enestående produkter. Du får også professionel uddannelse og opbakning bl.a. igennem en hotline og 3 fuldtidsteknikere.

TILBEHØR

Vores sortiment indeholder et kæmpe udvalg af tilbehør både til salonbrug og til videresalg. Alt tilbehør, som vi vælger til vores sortiment, har været igennem grundige tests, inden det er blevet valgt. Dette sikrer bl.a. at du sjældent vil opleve problemer med videresalgsvarer, hvad enten det er fladjern, føntørrer, krøllejern eller børster. Også her har vi nogle af verdens førende mærker.

SERVICE I HØJSÆDET

Vi lytter til vores kunder og lægger stor vægt på fleksibilitet. En stor del af vores salgskonsulenter, teknikere m.m. er tidligere frisører eller har et indgående kendskab til branchen, hvilket skaber en større forståelse for dine ønsker og din dagligdag.