En succeshistorie, en impuls til innovation og en konstant søgen efter enkle og højeffektive

skønhedsprodukter beriget med arganolie, skabte et ikonisk brand:

MOROCCANOIL

DEN KOMPLETTE TILGANG TIL HÅRPLEJE & STYLING BERIGET MED ARGANOLIE

Moroccanoil er førende og pioner indenfor skønhedsprodukter beriget med arganolie. Alle Moroccanoils produkter — fra Hair Care og Haircolor til Body Care — er beriget med arganolie. Dette giver en unik tilgang til hårpleje og styling, der ikke kun gør håret naturligt blødt og glansfuldt, men også forbedrer hårets tilstand hver gang produktet anvendes.

 

- SE ALLE MOROCCANOIL PRODUKTER HER -

 

DET PERFEKTE GRUNDLAG TIL ALLE HÅRTYPER

Inden for make-up er det din foundation, der er grundlaget for det perfekte look. Moroccanoils signaturprodukt, Moroccanoil Treatment, er det perfekte grundlag for al hårpleje. Grundet sine unikke egenskaber både ved styling og pleje starter alle styling- og salonbehandlinger med Moroccanoil Treatment — ét enkelt produkt, som giver langvarig pleje, gør håret mere medgørligt, forkorter føntørringstiden samt tilfører glans.

 

- SE MOROCCANOIL TREATMENT HER - 

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM MOROCCANOIL TREATMENT OG MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT?

Moroccanoil Treatment Light er udviklet til kunder med fint eller letfarvet hår. Den har de samme fordele som Moroccanoil Treatment, men formlen, teksturen og farven er lettere - og bedre egnet til hår, som har tendens til at være mere porøst.

HVORFOR ARGANOLIE?

Arganolie er bedre end andre olier. Arganolie, som er sprængfyldt med essentielle fedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin, er en ældgammel skønhedshemmelighed med mange anvendelsesmuligheder, som tilfører fugt og blødgør hud, hår og negle.

MOROCCANOILS SIGNATUR DUFT

Et af de mest elskede aspekter ved Moroccanoil er deres ikoniske duft, som går igen i hele produktserien. En elsket og karakteristisk duft: Krydrede ravdufte blandes med søde blomster og fylder en sensorisk rejse på flaske med en beroligende oplevelse, som du vil huske.

KARAKTERISTISK EMBALLAGE

Moroccanoils karakteristiske emballage og kendte duft er inspireret af Middelhavsområdet - af havet, menneskene, kulturen og duftene i området. Alle Moroccanils produkter omfatter disse kvaliteter: Den slående "Moroccanoil turkisblå" er inspireret af Middelhavets farve, mens den fremtrædende "Moroccanoil Orange" er en hyldest til den prisbelønnede originale Moroccanoil Treatments farve. Den brune farve, som bruges på mange af vores produkter, reflekterer Middelhavets jord og sand.

ANTI-DIVERSION

Moroccanoil fører en anti-diversion strategi, hvor de slår ned på efterligninger og forfalskninger, som beskytter både forbrugere og frisørbranchens integritet. Moroccanoil forpligter sig til at stoppe diversion ved at beskytte forholdet mellem forbrugere og frisører. Deres unikke og omfattende strategi er baseret på tre effektive elementer: juridisk handling, specialister indenfor anti-diversion samt et sofistikeret sporingssystem, der følger hvert produkt direkte fra kilden.

Hvert produkt stemples med en synlig matrix og diverse skjulte koder til sporing. Som et fingeraftryk er hver kode unik og kan ikke fjernes.

THE MOROCCANOIL EXPERIENCE

The Moroccanoil Experience består af fire frisørbehandlinger med fire unikke hårkure, der forbedrer og plejer håret. De er lavet så de tilfører fugt, glans og genopbygger hårets sundhed fra hårrødderne til spidserne. Hver hårkur opfylder specifikke behov indenfor hår og hovedbund og giver konkrete resultater - hurtigt og nemt. Scalp Balance Experience, Restorative Experience, Smoothing Experience og Hydration Experience.