Essential Haircare lever op til deres oprindelige værdier ved at forny sit engagement i miljøet med en ny målsætning: at bidrage til beskyttelsen af jordens biologiske mangfoldighed.

For at opnå denne målsætning har Davines besluttet at samarbejde med non-profit organisationen "Slow Food Foundation for Biodiversity Onlus" ved at tilslutte sig deres projekt med Slow Food sammenslutninger.

Der findes mere end 400 Slow Food sammenslutninger rundt om i verdenen, som støtter mere end 10.000 små producenter både teknisk og økonomisk sådan, at de kan fortsætte med at dyrke lokale afgrøder og derigennem forhindre at den genetiske arv, som har en uvurderlig biologisk værdi, forsvinder. Formålet er at støtte lokale jordbrugs økonomi og forhindre udryddelse af de håndværksmæssige traditioner.

Hver af familierne i Essential Haircare indeholder en specifik aktiv ingrediens fra en Slow Food sammenslutning, der kendetegner historien, ansigtet og navnet på den person, der med omsorg og passion har dyrket denne.

MILJØVENLIG EMBALLAGE


Til fremstilling af emballagen til Essential Haircare er der anvendt den minimale mængde af plastik. Ikke mere end der skal til for at beskytte produktets indhold. Emballagen er lavet af fødevaregodkendt plast og kan bruges til fx opbevaring.

Som en del af LifeGate Zero Impact® projektet bliver den CO2, der udledes ved produktionen af hvert enkelt Essential Haircare produkt, opvejet ved at finansiere genetablering og beskyttelse af skovene i Madagaskar.

Essential Haircare er udelukkende produceret ved brug af vedvarende energi.