THE COLOR COMPLETE COLLECTION //

NU HAR DU EN EKSKLUSIV MULIGHED FOR AT BLIVE INTRODUCERET TIL MOROCCANOILS NYE COLOR CARE SYSTEM OG OPLEVE DEN REVOLUTIONERENDE OG BANEBRYDENDE TEKNOLOGI BAG COLOR COMPLETE. DU VIL DESUDEN FÅ EFTERÅRSINSPIRATION INDENFOR KLIP OG FARVE.

Der bliver afholdt kurser i København og Horsens.

- SE MERE -

DISCOVER DAVINES //

Denne aften bliver du ført igennem Davines’ fantastiske Color Space og bliver præsenteret for de 3 nye lysninger The Century of Light. Derudover bliver du introduceret for Davines’ efterårskollektion Reflection. På kurset vil du se brugbare teknikker, både i form af farve og styling.

Der bliver afholdt kurser i Århus og København

- SE MERE -

COLOR CODE //

Color Code kurset er et teoretisk kursus for dig, der arbejder med Davines' Mask with Vibrachrom. På kurset går vi i dybden omkring teorien i farvesystemet, så du vil blive bedre rustet i hverdagens udfordringer.

Der bliver afholdt kurser i Kolding, Hvidovre og Sørvad.

- SE MERE -

THE CENTURY OF LIGHT //

På dette kursus bliver du præsenteret for de 3 nye Davines lysninger The Century of Light. Denne dag vil du komme til at arbejde med forskellige frihåndsteknikker bla. balayage og colour melting.

Der bliver afholdt kurser i Randers, Odense, Valby, Kolding og Ålborg.

- SE MERE -

DELILAH ADVANCED WORKSHOP //

Dette kursus henvender sig til dig, der er forhandler af det luksuriøse make-up brand delilah og som gerne vil arbejde med produkterne på egen model. Du vil på dette kursus få mulighed for at arbejde på din egen model med nogle mere avanceret make-up teknikker.

Der bliver afholdt kurser i Valby, Kolding, Silkeborg og Herning.

- SE MERE -

LOOK & LEARN //

Få efterårets tendenser indefor dameklip og farveteknikker. Vi vil vise dig trends indenfor free-hand farveteknikker, arbejde med Infiniti farver og afblegninger. Herudover har du en eksklusiv mulighed for at opleve teknologien bag Moroccanoils nye lancering Color Complete.  

Der bliver afholdt kursus i Odense.

- SE MERE -

BREAKFAST MEETING //

Hør mere om den nye Color Complete Collection fra Moroccanoil på et kort morgenmøde. Du vil blive ført gennem det spændende 360 graders Color Care System. 

Der bliver afholdt kurser på Sjælland, Fyn og Jylland.

- SE MERE -