Velkommen til et nyt og spændende kursus år, der vil inspirere dig og styrke dine faglige kompetencer. Tag din ekspertise til nye højder og bliv endnu bedre til det du elsker! Nu har du mulighed for at udvikle din viden samt få hands on erfaring på vores kurser - perfekt til at tage med dig tilbage i salonen.

Vi glæder os til at se dig!

LOOK & LEARN - SPECIAL GUEST ANTONIO CORRAL CALERO /MOROCCANOIL

Antonio vil denne aften sammen med Team Salonsupport inspirere dig med nye looks og tendenser fra Moroccanoils Freedom Collection 2019. Der vil blive vist alt fra klip, farve- og stylingteknikker.

- SE MERE -

LOOK & LEARN - SPECIAL GUEST CHRISTINA NANNA /MOROCCANOIL

Glæd dig til at møde Christina Nanna, der sammen med Team Salonsupport vil vise dig Moroccanoils Freedom Collection 2019 og give dig en inspirerende aften. Der vil blive vist spændende klippe og farveteknikker samt langthårsstylinger.

- SE MERE -

COLLECTION WORKSHOP /DAVINES

Vil du have den sidste nye kollektion i hænderne? Så er det nu, du skal booke din Davines Trai­ner ud i salonen. Hun vil arbejde på udvalgte looks sammen med jer på mannequinhoveder. Inspirationen er fra efterårskollektionen 2019, som Davines’ kreative direktør, Angelo Seminara, har udviklet.

- SE MERE -