...

DEMI-PERMANENT FARVESYSTEM

 

View tilfører tone i naturhår, bleget eller lysnet hår. Formlen indeholder ingredienser, som er 88% til 93% naturligt udvundet og 95% til 99% bionedbrydelige.

SHOP HER

...

BEVAR EN INTENS HÅRFARVE FULD AF LIV

 

Color Complete, en kollektion til pleje af farvet hår. Giver en komplet beskyttelse mod farvetab og bevarer samtidig farveintensiteten. Beskytter mod daglige miljømæssige faktorer, som får hårfarven til at falme og blive gullig.

SHOP HER

...

LYSNING & AFBLEGNING

 

The Century of Light tilbyder en variation af forskellige behandlingsformer, lige fra en traditionel lysning til Flamboyage, “sunkissed” og frihåndsteknikker.

SHOP HER

...

SMUKKE ØJNE

 

To øjenskyggeplatter fra delilah, der indeholder 9 nøje udvalgte farver i mat, shimmer og satin. 

SHOP HER

...

SUN COLLECTION

 

Solprodukter til ansigt og krop beriget på arganolie. Kollektionen indeholder UVA/UVB bredspektret solfaktorer, der tilfører øjeblikkelig fugt.

SHOP HER

...

6 SUVERÆNE BLONDE TONERE

 

Specielt udviklet til afbleget og lystnet hår. 3 varme toner og 3 kolde toner. Tonerne kan mixes på tværs af hinanden.

SHOP HER

...

BODY OG STYRKE

 

Den nye Liquid Spell fra Davines tilfører body og styrke til fint og sensitivt hår. Den forstærker og udvider hårfiberne for et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår.

SHOP HER

...

BESKYTTER HÅRET MOD SKADE FRA VARME STYLINGREDSKABER

 

Perfect Defense er en aerosol spray med en let formel, der beskytter håret mod skade fra varme stylingredskaber op til til 230⁰C.

Kan anvendes i fugtigt og tørt hår.

SHOP HER

...

SAMLER OG FORSEGLER ØJEBLIKKELIGT SPALTEDE SPIDSER

 

Den nye Mending Infusion fra Morocanoil forvandler tørre og slidte spidser til bløde og glansfulde lokker samtidig med den plejer og styrker håret.

SHOP HER...

MULTI-MASKING HÅRKURER

 

Circle Chronicles er lækre hårkure fra Davines, der hver især dækker forskellige behov og samtidig kan anvendes som "Multi-Masking" ved at påføre hårkurerne sammen i håret på forskellige zoner.

SHOP HER...

COOL METALLIC EFFEKT

 

Smukke trendy pastelfarver i flotte anvendelige nuancer: 8 nye Metallic farver beregnet til afbleget hår for at skabe en effekt.

SHOP HER...

FÅ FLOTTE KRØLLER

 

Nye permanenter fra Affinage, der giver krøller med et fantastisk bundspænd og elasticitet for et naturligt og velplejet krøllet look

SHOP HER...

LÆBER MED MAT EFFEKT

 

De nye intense læbestifter fra Delilah kommer i fire kraftige farve, der holder hele dagen. Smitter ikke af eller forsvinder efter middagen.

SHOP HER...

NYE LÆKRE LÆDER ACCESSORIES!

 

MUUD er et dansk mærke, der producerer saksetasker, forklæder, toolbags m.m. i høj kvalitet. Formålet er at fremstille autentisk tilbehør, der fremstår tidsløst

SHOP HER...

ALDRIG HAR DET VÆRET NEMMERE!

 

De nye produkter fra Lefed gør det super nemt og sjovt at arbejde med balayage, baby highlights, highlights, sombre og ombre.

SHOP HER...

CURL RE-ENERGIZING SPRAY

 

En genopfriskende spray, der genaktiverer krøllerne mellem hårvaskene. Indeholder arganoilie og ekstrakt fra grønne teblade. Kan bruges til alle former for krøl

SHOP HER...

CURL CLEANSING CONDITIONER

 

En ekstra skånsom 2 i 1 shampoo og conditioner med tea tree oil, der ikke skummer. Produktet tilfører håret pleje, genopretter hovedbundens fugtbalance samt vedligeholder krøllerne.

SHOP HER...

7 NYE MASK FARVER

 

Mask with Vibrachrom har kun været på markedet i lidt over et år, og er virkelig blevet godt modtaget. I februar kom der fire nye nuancer, og nu bliver Mask endnu mere fyldestgørende med 7 nye nuancer

SHOP HER...

VILD MED FARVE

 

Nu kommer Affinage med nye skåle og farvepensler. Der er syv forskellige varianter i hver æske, alle i hver sin farve, så man let kan kende forskel på sine farveblandinger.

SHOP HER...

FÅ MERE KRØL I KRØLLERNE

 

Nu bliver den populære serie fra Davines Love/ Curl udvidet med fem nye produkter. Produkterne indeholder ekstrakt fra mandel og er en del af Slow Food sammenslutningen i Italien.

SHOP HER