...

LUKSURIØS SÆBE

 

Renser skånsomt huden og tilfører intens fugt samt næring. Efterlader huden blød. 

SHOP HER

...

COLOR DEPOSITNG MASK

 

 Hårmaske i 7 forskellige nuancer, der forener farve og intens pleje i ét produkt. Få en smuk midlertidig farve til håret, der vaskes ud med tiden.

SHOP HER

...

ÉT PRODUKT - TRE ANVENDELSER

 

delilah Gel Line er tilbage i 3 nuancer. Anvend den både som brow-filler, flydende eyeliner eller øjenskygge.

SHOP HER

...

GENOPFRISK ØJEBLIKKELIGT HÅRET

 

Dry Shampoo i 2 nuancer til lyse og mørke hårtoner. Indeholder ultrafin risstivelse, der absorberer hårets overskydende fedt, produktrester og lugt. Håret efterlades øjeblikkeligt rent og friskt. Formlen er beriget på arganolie og UV beskyttelse. 

SHOP HER

...

TEKSTUR OG BODY MED ET LET HOLD

 

Texturizing Serum tilfører tekstur og body til håret med et let hold. Plejer og blødgør håret uden at tynge det. Silkeblød formel, der ikke efterlader produktrester i håret.

SHOP HER

...

GLOW UP

 

Ny Pure Light Liquid Radiance LUNAR fra delilah. Nu i en smuk nuance med hvidguld, peach og perlemor, som giver en let gylden glød samt udjævner hudtonen.

SHOP HER

...

100% CRUELTY-FREE & 100% VEGANSKE

 

Børster og pensler lavet af ultrabløde syntetiske taklon fibre i en utrolig høj kvalitet. Håndskåret i en form med FSC godkendt træskaft og er nøje afbalanceret samt en fornøjelse at arbejde med.

SHOP HER

...

ER DU MILJØBEVIDST?

 

 

100% biologisk nedbrydelige håndklæder indenfor 90 dage. Reducerer din regning på el, vand og vaskemiddel. 100% rene og frie for bakterier. Sparer personalet tid, da de ikke skal vaske og tørretumble, vedligeholder maskiner eller folde håndklæder sammen.

 

SHOP HER

...

BLEACH-SAFE HÅNDKLÆDER

 

Håndklæder i en intens sort, der holder farven. Modstandsdygtigt overfor afblegning og 100% premium bomuldskvalitet.

Måler 50 x 85 cm.

SHOP HER

...

SUPERSKARPT KLIP

 

Joewell Cato saks i str. 5,5" og 6,0" med superskarpe blade, der er slebet i convex form for et skarpt og præcist klip. Japansk H440C ståltype samt ergonomisk greb, der er skånsom for musker og led.

SHOP HER

...

GLAT & GLANSFULDT HÅR

 

Cera IR Hair Straightener med infrarøde stråler, der indkapsler
hårets naturlige fugt, så håret bliver lettere at glatte samt glansfuldt. Justerbar termostat 160-230˚.

SHOP HER

...

HÅRKUR TIL DEN AKTIVE KUNDE

 

The Restless Circle fra Davines Circle Chronicles - til kunden, der har en aktiv livstil og ikke har så meget tid til hårpleje. Forbygger håret knækker, tilfører body og tekstur samt elasticitet til et stressede hår.
Indeholder chiafrø ekstrakt.

SHOP HER

...

EKSTRA NÆRING OG GLANS

 

Davines Hair Butter med en plejende kosmetisk effekt. Tilfører ekstra næring og glans til håret samt har en anti-frizz effekt.
Indeholder roucou og jojoba olie. Velegnet til alle hårtyper. 

SHOP HER

...

DEMI-PERMANENT FARVESYSTEM

 

View tilfører tone i naturhår, bleget eller lysnet hår. Formlen indeholder ingredienser, som er 88% til 93% naturligt udvundet og 95% til 99% bionedbrydelige.

SHOP HER

...

BEVAR EN INTENS HÅRFARVE FULD AF LIV

 

Color Complete, en kollektion til pleje af farvet hår. Giver en komplet beskyttelse mod farvetab og bevarer samtidig farveintensiteten. Beskytter mod daglige miljømæssige faktorer, som får hårfarven til at falme og blive gullig.

SHOP HER

...

LYSNING & AFBLEGNING

 

The Century of Light tilbyder en variation af forskellige behandlingsformer, lige fra en traditionel lysning til Flamboyage, “sunkissed” og frihåndsteknikker.

SHOP HER

...

SMUKKE ØJNE

 

To øjenskyggeplatter fra delilah, der indeholder 9 nøje udvalgte farver i mat, shimmer og satin. 

SHOP HER

...

SUN COLLECTION

 

Solprodukter til ansigt og krop beriget på arganolie. Kollektionen indeholder UVA/UVB bredspektret solfaktorer, der tilfører øjeblikkelig fugt.

SHOP HER

...

6 SUVERÆNE BLONDE TONERE

 

Specielt udviklet til afbleget og lystnet hår. 3 varme toner og 3 kolde toner. Tonerne kan mixes på tværs af hinanden.

SHOP HER

...

BODY OG STYRKE

 

Den nye Liquid Spell fra Davines tilfører body og styrke til fint og sensitivt hår. Den forstærker og udvider hårfiberne for et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår.

SHOP HER

...

BESKYTTER HÅRET MOD SKADE FRA VARME STYLINGREDSKABER

 

Perfect Defense er en aerosol spray med en let formel, der beskytter håret mod skade fra varme stylingredskaber op til til 230⁰C.

Kan anvendes i fugtigt og tørt hår.

SHOP HER

...

SAMLER OG FORSEGLER ØJEBLIKKELIGT SPALTEDE SPIDSER

 

Den nye Mending Infusion fra Morocanoil forvandler tørre og slidte spidser til bløde og glansfulde lokker samtidig med den plejer og styrker håret.

SHOP HER



...

MULTI-MASKING HÅRKURER

 

Circle Chronicles er lækre hårkure fra Davines, der hver især dækker forskellige behov og samtidig kan anvendes som "Multi-Masking" ved at påføre hårkurerne sammen i håret på forskellige zoner.

SHOP HER



...

COOL METALLIC EFFEKT

 

Smukke trendy pastelfarver i flotte anvendelige nuancer: 8 nye Metallic farver beregnet til afbleget hår for at skabe en effekt.

SHOP HER



...

FÅ FLOTTE KRØLLER

 

Nye permanenter fra Affinage, der giver krøller med et fantastisk bundspænd og elasticitet for et naturligt og velplejet krøllet look

SHOP HER



...

LÆBER MED MAT EFFEKT

 

De nye intense læbestifter fra Delilah kommer i fire kraftige farve, der holder hele dagen. Smitter ikke af eller forsvinder efter middagen.

SHOP HER



...

ALDRIG HAR DET VÆRET NEMMERE!

 

De nye produkter fra Lefed gør det super nemt og sjovt at arbejde med balayage, baby highlights, highlights, sombre og ombre.

SHOP HER



...

CURL RE-ENERGIZING SPRAY

 

En genopfriskende spray, der genaktiverer krøllerne mellem hårvaskene. Indeholder arganoilie og ekstrakt fra grønne teblade. Kan bruges til alle former for krøl

SHOP HER



...

CURL CLEANSING CONDITIONER

 

En ekstra skånsom 2 i 1 shampoo og conditioner med tea tree oil, der ikke skummer. Produktet tilfører håret pleje, genopretter hovedbundens fugtbalance samt vedligeholder krøllerne.

SHOP HER



...

7 NYE MASK FARVER

 

Mask with Vibrachrom har kun været på markedet i lidt over et år, og er virkelig blevet godt modtaget. I februar kom der fire nye nuancer, og nu bliver Mask endnu mere fyldestgørende med 7 nye nuancer

SHOP HER



...

VILD MED FARVE

 

Nu kommer Affinage med nye skåle og farvepensler. Der er syv forskellige varianter i hver æske, alle i hver sin farve, så man let kan kende forskel på sine farveblandinger.

SHOP HER



...

FÅ MERE KRØL I KRØLLERNE

 

Nu bliver den populære serie fra Davines Love/ Curl udvidet med fem nye produkter. Produkterne indeholder ekstrakt fra mandel og er en del af Slow Food sammenslutningen i Italien.

SHOP HER